vrijeme

Banja Luka danas s 13 stupnjeva najtopliji grad u BiH

banja luka
02.01.2017.
u 16:11

U Bosni i Hercegovini danas je bilo sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove bilo je magle ili niskih oblaka. Tijekom dana, na jugu i jugozapadu došlo je do povećanja oblačnosti.

Temperature zraka u 13.00 sati: Bjelašnica, Drvar i Kupres -4 stupnja, Livno -1, Sarajevo 0, Ivan- sedlo, Srebrenica i Zenica 1, Bugojno i Sokolac 2,  Goražde 3, Mostar, Prijedor i Zvornik 5, Doboj, Sanski Most i Čapljina 7, Neum i Trebinje 8, Bijeljina i Tuzla 9, Bihać i Gradačac 11, Banja Luka 13 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Sutra se očekuje oblačno vrijeme. U jutarnjim satima padavine su moguće u Posavini i u Krajini, a tijekom dana i u ostatku države.

U Bosni najprije s kišom, koja će postepeno prelaziti u susnježicu i snijeg. Na planinama sa snijegom. U Hercegovini s kišom, prenosi Fena. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije