KAKVA IDEJA!

Bakica osvojila srećku vrijednu 3,7 milijuna kn, vlasnik dućana napravio je neočekivani potez

06.09.2021.
u 15:37

Svi žele osvojiti na lotu, jer se to čini lakim rješenjem za mnoge probleme. No jedan Talijan pretjerao je u svojoj želji jer je ukrao dobitnu srećku i pokušao pobjeći iz zemlje. 

Granična policija na glavnom rimskom aerodromu privela je vlasnika dućana u Napulju kojeg se sumnjiči da je pobjegao s dobitnom srećkom svoje mušterije i tako ga spriječila da pobjegne na let za Kanarsko otočje. 

Muškarac kod sebe nije imao dobitnu srećku vrijednu pola milijuna eura, ali imao je kartu za Fuerteventuru, prenosi The Guardian.  Starija gospođa je kupila dvije srećke koje je 'postrugala', od čega je jedna bila dobitna te je priupitala zaposlenika kioska da provjeri srećku koja je donosila glavni zgoditak.

Zaposlenik je potom predao srećku jednom od vlasnika dućana, no on je zadržao srećku i odjurio na svom skuteru.  Talijanska porezna uprava, pod čijom jurisdikcijom je lutrija, je blokirala sve srećke koje je dućan dobio kako bi spriječili da itko može zatražiti dobitak. Nestalu srećku traže još uvijek istražitelji. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije