Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Antivaskeri upali u školu u Zagorju, spremačica od šoka završila na hitnoj

10. rujna 2021. u 16:15 1 komentara 101 prikaza

U osnovnu školu u Krapinskim Toplicama je tridesetak antivaksera uletjelo u školu bez ikakve dozvole i najave.

“U našu školu upala je skupina ljudi bez maski. Mene su vrijeđali i jedan je čak fizički nasrnuo na mene. Djeca su bila prestrašena i zbunjena, a spremačici je pozlilo od šoka i završila je u bolnici”, rekao je ravnatelj škole Samson Stribohar.

Rekao je kako su nasilno ugurali dječaka bez maske u razred, piše Zagorje.com.

“Nijedan od njih nije nosio masku i sve su nas izložili velikom riziku. Riječ je o tome da jedan otac našeg učenika osmog razreda okupio svoje pristaše i doveo ih na nenajavljeni prosvjed koji još traje”, rekao je ravnatelj.

Iza prosvjeda, kako piše Zagorje.com stoji Kristijan Gaćina, otac jednog učenika koji pohađa školu.

“Osnovna škola zajamčena je našim ustavom. Nijedan zakon ni ustav ne zabranjuje slobodu disanja. Dosta je terora nad našom djecom. Maske van iz škole”, rekao je Gaćina.

“Prema trenutnim informacijama nisu u školi i razišli su se”, rekli su iz PU krapinsko-zagorske za Index, a u školi više nema policijske prisutnosti.

  • hrvaticausvakomsmislu:

    Sram bilo i dnovinarstvo i školu i roditelje škole koji nisu stali u malog Nikolu!!! Lažno izvještavanje: dijete nije nasilno ušlo u školu već je pokusalo i pitalo jel smije uć i ispričao se za kasnjenje! Postoji snimka sa tog ... prikaži još! događaja gdje isti ravnatelj stoji i smješka se ironično a danima prije toga javno iznosio činjenice o događajima vezanih za slučaj! Čistačica je nasilno zatvarala vrata pred nosom oca već dane ranije! SVe je ovdje laž u ovom članku. Pitajte dnovinara čime se bavio par godina ranije? Pitajte ravnatelja za grijehe mimo škole! Sram vas sve bilo, šta nam radite od domovine!!