ZANIMLJIVO

Ako volite ovaj tip humora, šanse da ste genij – goleme su

asdas
05.04.2017.
u 15:45

Ako ste se ikada posramili što ste se od srca nasmijali šalama povezanima uz teme kao što su smrt, ubojstva, incest, retardacija i slično, više se ne morate ustručavati.

Sudeći prema novoj studiji, čini se da su vrsta humora i inteligencija međusobno isprepletene, Vecernji.hr

A ako volite ili čak obožavate dobar crni humor, za vas imamo dobre vijesti!

Čini se da je upravo crni humor dokaz vaše genijalnosti, pa ako ste se ikada posramili što ste se od srca nasmijali šalama povezanima uz teme kao što su smrt, ubojstva, incest, retardacija i slično, više se ne morate ustručavati.

Ako se emocionalno možete distancirati od situacije u crnom humoru, to je jedinstveni dokaz o procesuiranju podataka koji je povezan s vašom inteligencijom.

Studija je također dokazala kako visoko inteligentne osobe, iako gaje strast prema morbidnim situacijama u vicevima, također pokazuju i nisku razinu agresije.

I obrnuto, oni koji najmanje uživaju u dobrom crnom humoru, imaju veće agresivne sklonosti.

Zašto je tome tako? Odgovor je vrlo jednostavan, tvrde znanstvenici. Ako ne možete pronaći optimizam u najgorim stvarima, svijet će za vas biti izuzetno depresivno mjesto.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?