Udruga dragovoljaca i veterana

24. obljetnica predaje obrane grada Mostara HVO-u Mostar

hvo
28.04.2016.
u 12:50

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HT-HB Mostar oglasila se priopćenjenm za javnost povodom 24. obljetnice od donošenja odluke tadašnjeg predsjednika predsjedništva Republike Bosne i Hercegovine Alije Izetbegovića da se obrana grada Mostara povjeri organiziranim obrambenim snagama HVO-a Općinskog stožera Mostar.

Obranu grada su sačinjavale dragovoljačke postrojbe Hrvatskog vijeća obrane, policija Odjela unutarnjih poslova Hrvatske zajednice Herceg-Bosne, Civilna zaštita i Teritorijalna obrana pod zapovjedništvom Općinskog stožera Mostar.

Udruga Organizatora otpora Hrvatskog vijeća obrane u Bosni i Hercegovini i Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HR-HB Mostar, dana 29. travnja 2016. godine u 9:30h će položiti vijenac u spomen obilježja hrvatskih branitelja ispred Hrvatskog doma Herceg Stjepana Kosače. Nakon toga će se održati svečana sjednica u domu HDZ-a Mostar, priopćeno je iz Udruge dragovoljaca i veterana Mostar.

Ključne riječi
HVO

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije