ogorčeni presudom

VIDEO Srpski radikali u Beogradu zapalili hrvatsku zastavu

paljenje zastave
AFP/PIXSELL
17.11.2012.
u 14:52

Sudionici prosvjeda vrijeđali su Hrvate: Ogorčeni su zbog oslobađajuće presude hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču

Na današnjem prosvjedu Šešeljevih radikala u središtu Beograda, ispred zgrade ureda predsjednika Srbije, zbog oslobađajuće presude hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču, prosvjednici su zapalili zastavu Republike Hrvatske, javlja agencija FoNet i donosi fotografiju toga čina. Policija nije dopustila da nekoliko stotina pristaša srpskih radikala dođe ispred samog ulaza u zgradu Predsjedništva. Sudionici prosvjeda vrijeđali su Hrvate i nosili transparente "Hag=EU=Vatikan", "Dogodine u Kninu", "Stop haaškoj tiraniji" i "Sloboda za Šešelja".

>>Dačić: Presuda će imati teške posljedice na pomirenje u regiji

Zamjenik predsjednika SRS Nemanja Šarović optužio je predsjednika Srbije Tomislava Nikolića za izdaju i rekao kako Nikolić ništa nije učinio da zaštiti srpski narod. Šešeljevac je rekao da Srbija treba zatražiti pomoć od Rusije "jedinog prijatelja Srbije".

>>Srpski mediji: Policija čuva hrvatsko veleposlanstvo

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?