Okrutnost

Video na kojem djevojka baca psiće u rijeku šokirao svijet

psiho
YouTube
31.08.2010.
u 13:07

Samo nekoliko dana nakon što je svijet zgrozila snimka Britanke koja mačku baca u kantu za smeće, djevojka koja okrutno ubija tek rođene psiće postala nanovo je šokirala ljubitelje životinja diljem svijeta.

Na internetu se ovih dana pojavio uznemirujući video koji prikazuje mladu ženu kako u rijeku baca žive štence. Djevojka za koju se pretpostavlja da je iz Bosne i Hercegovine psiće je na obalu donijela u kanti, a zatim jednog po jednog bacila u brzu i nabujalu rijeku.  

Samo nekoliko dana nakon što je svijet zgrozila snimka Britanke koja mačku baca u kantu za smeće, djevojka koja okrutno ubija tek rođene psiće postala nanovo je šokirala ljubitelje životinja diljem svijeta koji žele saznati o kome je riječ. Priču o najnovijem slučaju zlostavljanja životinja objavio je britanski Daily Mail.

- Ovakvi incidenti su postali jako česti. stranice za razmjenu video sadržaja omogućile su okrutnim pojedincima da svoja zlostavljanja životinja objaver na internetu. Provjeravamo jesu li aktivisti u Hrvatskoj obavješteni o ovome, rekao je glasnogovornik udruge PETA Ashley Fruno.

Na Facebooku je osnovana grupa koja osuđuje ovaj čin, a ima već preko 2000 obožavatelja.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?