Čitluk

Veterani Mjesne zajednice Potpolje šesti put osvojili naslov

Veterani
VL FOTO
22.05.2012.
u 11:04

Nikola Juričić proglašen za najboljega igrača, Pero Ostojić za najboljega strijelca, a Ivica Jerkić za najboljega vratara

Finalnim susretom između veterana Mjesne zajednice Potpolje i Mjesne zajednice Krehin Gradac koji je u sklopu obilježavanja Dana općine Čitluk pred 300-ak navijača održan u Gradskoj sportskoj dvorani u Čitluku, završeno je 7. malonogometno prvenstvo momčadi veterana mjesnih zajednica općine Čitluk.

Deset momčadi

Naslov pobjednika ovogodišnje lige, po šesti put zaredom, pripao je veteranima Mjesne zajednice Potpolje. Naime, s prekrasna tri zgoditka Pere Ostojića, dva pogotka Željka Ostojića te po jednog Franje Tokića i Nikole Juričića, veterani Potpolja s iznenađujućom lakoćom uspjeli su savladati momčad Krehin Graca rezultatom od 7:1. Njihov uspjeh to je veći kad se zna da je u natjecanju, što ga je uspješno organizirao Sportski savez Brotnja, sudjelovalo 10 momčadi i više od 120 vrsnih malonogometnih veterana te što je ostvaren u susretu protiv poznate kvalitetne momčadi Krehin Graca.

U susretu za treće mjesto između veterana MZ-a Čitluk i UMZ-a Blizanci/Tepčići, veterani MZ-a Blizanci/Tepčići slavili pobjedu od visokih 6:0. Za pobjedničku momčad Potpolja igrali su: Marinko Krtalić, Nikola Juričić, Stanko Šakota, Mario Ostojić, Mario Ostojić Manja, Mate Ostojić, Franjo Tokić, Željko Ostojić, Pero Ostojić i Dragan Šakota, a vodili su ih Davor Šakota i Gordan Milićević.

Medalje najboljima

Čelnici općine i Sportskog saveza su uručili medalje. Za najboljeg igrača proglašen je Nikola Juričić, naslovom najboljeg strijelca s 12 pogodaka okitio se Pero Ostojić, dok je naslov najboljeg vratara pripao Ivici Jerkiću.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije