Nije lako biti komentator

Vela: Zovu me za kladioničarske savjete, a ne mogu pomoći sebi

\'24.03.2010., Zagreb - Avenija Veceslava Holjevca 20, Brodarski institut, reportaza o ljudima koji rade prijenose sportskih dogadjaja-Neven Cvijanovic. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL\'
\'Sanjin Strukic/PIXSELL
17.10.2010.
u 12:05

Glavnog urednika Arene Sporta Željka Velu sa 16 godina iskustva malo toga može iznenaditi.

No, unatoč tome greške se ponekad potkradaju jer nije lako raditi prijenose uživo.

– Lakše se pripremiti za nogometnu utakmicu Barcelona – Atletico, no kada, primjerice, radiš prijenos španjolske rukometne lige između Torrevieje i La Rioje, tu se stvari znaju zakomplicirati. Jer – podataka o tim momčadima je malo, a moraš pričati cijelu utakmicu – kaže Vela te dodaje:

– Gledatelji nas često zovu i sugeriraju neke stvari koje možda mi ne znamo. A neki pak misle da mi sve znamo o sportu, pa nas zovu za kladioničarske savjete. Eh, kad bih barem mogao pomoći sebi po tom pitanju – smije se Vela.

Inače, program Arene Sporta trenutačno se može gledati u 200.000 kućanstava koji imaju MAxTV, a Sportklub se uz MAxTV emitira i u paketu B.neta, pa ih prima 600.000 kućanstava. I Arena Sport i Sportklub u budućnosti su najavili sve više prijenosa hrvatskih liga. HRT bi tako mogao izgubiti i 1. HNL.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije