Slučaj Purda

Večernje novosti: Purda će biti izručen Srbiji?

branitelji, prosvjed,  (1)
Goran Jakuš/PIXSELL
18.02.2011.
u 09:53

Konačnu riječ ipak daje ministar pravosuđa BiH, koji odlučuje hoće li potpisati izručenje ili ne

BEOGRAD - Kako neslužbeno doznaju Večernje novosti, Kazneno vijeće Suda Bosne i Hercegovine odlučilo je da Tihomir Purda, nekadašnji pripadnik Zbora narodne garde, bude izručen Srbiji, objavio je beogradski dnevnik.

Na Sudu BiH u četvrtak nam je rečeno da je odluka donesena i proslijeđena objema stranama, ali da nikakve informacije ne mogu dati dok odluku obje strane i ne dobiju, pišu Večernje novosti i dodaju kako ova odluka nije konačna jer nezadovoljna strana ima pravo žalbe, "što će vjerojatno iskoristiti i zatražiti od Prizivnog vijeća Suda Bosne i Hercegovine da donese odluku kojom taj bivši pripadnik ZNG-a, kojega Srbija tereti za zločine nad ratnim zarobljenicima 1991,. ne bi bio izručen Beogradu".

Konačnu riječ ipak daje ministar pravosuđa BiH, koji odlučuje hoće li potpisati izručenje ili ne, podsjećaju Novosti.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Panter2007
Panter2007
11:44 18.02.2011.

Sta sad serete ja drzave Bosne jebote ovo nema smisla dokle cete sirotinju jjjjjj. Ovo je sve Hrvatska napakovala mu dasmo nest htjeli poduzet moglo je se.Tesko Purdi ako ga isporuce Srbije,jebajim pas mater srpsku.Purda nebrini stobom su tvoji Suborci i Bog dragi cete spasit od Sotonski optuzbi.Za dom spremni!!!!!!!!!!!!!!!!

KI
kitikat
12:31 18.02.2011.

sramno i podlo

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?