EMISIJA "USUSRET 18. VEČERNJAKOVOM PEČATU"

VIDEO: Predstavljeno 150 kandidata za OSOBU GODINE VEČERNJAKOVOG PEČATA

06.05.2019.
u 14:21

Emisija je u 90 minuta predstavila 150 kandidata koji se bore za prestižnu nagradu Osoba godine, a gledatelji su se mogli upoznati i s dosadašnjim pobjednicima na 17 Večernjakovih pečata

Na BHRT-u je emitirana emisija "Ususret Večernjakovom pečatu".  Urednik i voditelj Dževdet Tuzlić tako je televizijsku publiku uveo u 18. Večernjakov pečat, izbor Osobe godine u BiH te drugih osoba koje su po oblastima obilježile godinu iza nas, ali daje i priznanja najboljima u oblastima.

Emisija je u 90 minuta predstavila 150 kandidata koji se bore za prestižnu nagradu Osoba godine, a gledatelji su se mogli upoznati i s dosadašnjim pobjednicima na 17 Večernjakovih pečata. Naglasak u emisiji bio je i na najznačajnijim trenucima Večernjakova pečata.

Kroz emisiju su govorili Belmin Karamehmedović, generalni direktor BHRT-a, Kazimir Bačić, glavni ravnatelj HRT-a, Jozo Pavković, direktor Večernjakova pečata, zatim jedan od najuglednijih bh. odvjetnika i poznati kulturni djelatnik Josip Muselimović, koji je govorio o kulturi, ministrica financija Federacije BiH Jelka Milićević govorila je o gospodarstvu, izbornik BiH Robert Prosinečki komentirao je sport, a o kategoriji “Politika” svoje stavove iznio je poznati analitičar i profesor Miloš Šolaja.

Svojedobni laureat Večernjakova pečata Enis Bešlagić govorio je o ljudima iz kategorije “Ponos BiH”, znanost je komentirao dekan Fakulteta političkih znanosti u Sarajevu Šaćir Filandra. O lobistima za BiH govorio je šef Izaslanstva Europske unije u Bosni i Hercegovini i posebni predstavnik Europske unije u BiH Lars-Gunnar Wigemark, dok su o religiji govorili oni koji su o njoj i pozvani govoriti, prvi čovjek Katoličke crkve u BiH kardinal Vinko Puljić i predsjednik Židovske zajednice u BiH Jakob Finci.

Pogledajte emisiju:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije