u susret “Večernjakovom pečatu”

“Večernjakov pečat” - važan društveni događaj koji odiše glamurom, vrhunskom scenom, crvenim tepihom...

04.05.2021.
u 17:46

“Večernjakov pečat” godinama se nametnuo kao važan društveni događaj koji odiše glamurom, vrhunskom scenom, crvenim tepihom i spektakularnim izvođačima. U zemlji teške prošlosti manifestacija upućuje na budućnost osvrćući se na ono pozitivno u ljudima. Ove godine slavi svoj 20. rođendan nastavljajući dugogodišnju suradnju s Radio-televizijom Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske.

“Godinama je to prepoznatljiv brend u BiH i šire koji nas spaja s obje strane granice i na najbolji način pokazuje suradnju između HRT-a i BHRT-a, rekao je Kazimir Bačić, generalni direktor HRT-a. 

“Siguran sam da će Večernjakov pečat nastaviti uspješni hod i da će, kao što su nas na to navikli, tu ljestvicu uspješnosti podizati na višu razinu”, rekao je Belmin Karamehmedović, generalni direktor BHRT-a.

Od preko tisuću kandidata sa šireg popisa ove godine odabrano je njih 150, koji će biti predstavljeni kroz petnaest kategorija, od ponosa Bosne i Hercegovine, humanosti, pothvata, gospodarstva, medicine i znanosti, do religije, kulture i sporta.

“Uglavnom se iz BiH šalje negativna slika svijetu, ali mi smo pronašli pozitivne ljude koji pokazuju da ova zemlja ima budućnost, ima napredak i da se zajedno mogu raditi uspješne stvari”, poručio je Željko Andrijanić, izvršni direktor “Večernjakovog pečata”. 

Bit će ovo drugi put da se manifestacija održava u okolnostima pandemije koronavirusa, no prošle godine to nije bila prepreka organizatorima. Ujedinvši cijelu regiju, prijenos smo pratili iz Mostara, Sarajeva, Banja Luke, Zagreba i Beograda zahvaljujući realizaciji BHRT-a i HRT-a. Ove godine ne očekujemo ništa manje.

“Vjerujem da ćemo ove godine imati javljanja iz cijele regije, ali i svijeta. Prošle godine se javio čelnik Svjetske zdravstvene organizacije,tako da smo zadržali međunarodni karakter Večernjakovog pečata”, rekao je Željko Andrijanić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije