IZBOR OSOBE GODINE U BiH

Održana emisija iz Cannesa, a sutra završna večer 21. izdanja Večernjakova pečata

26.05.2022.
u 08:00

Ovaj Pečat je i simbolička podrška za mir u Ukrajini, a realizira se i iz svjetske metropole filma - Cannesa

Nakon duge utrke došli smo do kraja. Održana je emisija "Bila je to 2021.", koja se emitirala iz Cannesa, središta filmske umjetnosti ovih dana, urednik i voditelj Dževdet Tuzlić još jednom upoznati sa svim kandidatima i pripremiti za veliko finale koje je na rasporedu ovoga petka, također od 20.00 sati.

Ovo je prvi put da se cjelokupna emisija za Večernjakov pečat emitira u drugoj državi, u predivnoj Francuskoj. Vrijedi istaknuti i snimatelja Šahina Šišića koji prati Tuzlića u Cannesu i koji daje sve od sebe da Večernjakov pečat zablista i u Francuskoj.

- Druga emisija ususret dodjeli nagrada manifestacije Večernjakov pečat bila je i zadnja prilika da se predstavi 150 kandidata, u utrci za maslinove grančice, odnosno nagradu "Pečat za mir".

Ovogodišnja manifestacija simbolička je podrška za mir u Ukrajini, a realizira se iz svjetske metropole filma - Cannesa. Zašto iz Cannesa? Pa ključna zajednička dimenzija obje manifestacije jest da su simbolički, u svim elementima, okrenute podršci naporima uspostave mira u Ukrajini. A i natjecateljska dimenzija. U gradovima BiH, odakle su kandidati za Večernjakove pečate, s nestrpljenjem se očekuje petak, a u Cannesu subota, kada će se obznaniti pobjednici - poručio je Dževdet Tuzlić s Azurne obale.

I onda je još ostalo sutrašnje finale. Svi se pitaju što nam je ove godine pripremio Večernjakov pečat, kakve će poruke biti poslane iz Bosne i Hercegovine, tko su dobitnici nagrada. Budite i večeras od 20.00 sati s emisijom koja će nas uvesti u Večernjakov pečat kao i sutra u isto vrijeme, nakon čega će sve biti poznato...

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije