POZNATI KANDIDATI

VEČERNJAKOV PEČAT: 150 KANDIDATA U UTRCI ZA OSOBU GODINE

17.05.2020.
u 11:47

Uz predstavljanje kandidata u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH, ovog ponedjeljka, od 20:00 sati je i predstavljanje nominiranih na BHRT-u

Imena i prezimena 150 nominiranih za prestižno priznanje "Osoba godine u BiH" čekaju sutrašnji dan kada će ih vidjeti cjelokupna javnost. Večernjakov pečat došao je do svog 19. izdanja, a finale emisije je 7. lipnja od 20:00 sati. Uz predstavljanje kandidata u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH, ovog ponedjeljka, od 20:00 sati je i predstavljanje nominiranih na BHRT-u.

Tisuće sati rada utrošene su na konačni izbor kandidata kojeg je poseban Ocjenjivački sud detaljno analizirao i na kraju potpisao za 19. Večernjakov pečat.

Također, pripremljena su i brojna iznenađenja u odnosu na ranije godine, stoga već ovog ponedjeljka krenite na kioske i pogledajte jeste li možda baš vi kandidat u nekoj od kategorija, te budite uz televizijske prijamnike ovog ponedjeljka od 20:00 sati na BHRT-u.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije