Bliži se finale najiščekivanijeg događaja u zemlji

Priznanje Večernjakova pečata trajni je podsjetnik na uspjeh u ovoj zemlji

14.05.2021.
u 07:41

Glasovi za Osobu godine u BiH svakodnevno pristižu u redakciju Večernjeg lista. Ostala su samo još dva tjedna do finala događaja godine, europskog Oscara, manifestacije koja cijeni izvrsnost i koja tijekom cijele godine traži uspješne u Bosni i Hercegovini i u svijetu, a koji su podrijetlom iz ove zemlje. Prije samog finala održat će se sastanak Ocjenjivačkog suda koji će na temelju prijedloga čitatelja i na temelju svojih ocjena donijeti konačnu odluku o pobjedniku u kategorijama i Osobi godine u BiH.

Osobe godine kroz 19 Pečata bili su Mijo Brajković, Vinko Puljić, Dragan Čović, Emir Kabil, Ivan Ljubičić, Milorad Dodik, Miroslav Lajčák, Ante Kvesić, Halid Bešlić, Franjo Rajković, Lukrecija Mamić, Sejdić i Finci, pape Franjo i Benedikt XVI., Husejn Smajić, Enis Bešlagić, Marko Pipunić, četiri izbornika: Zlatko Dalić, Vahid Halilhodžić, Mladen Krstajić i Vladimir Petković, a na 18. Pečatu Osobe godine bili su Zlatko Dalić i vatreni iz BiH: Ivan Rakitić, Dejan Lovren, Mateo Kovačić, Tin Jedvaj, Vedran Ćorluka, Mario Mandžukić i Luka Modrić, koji je nastupao za Zrinjski. Na prošlom, 19. Osobe godine bile su dvije Sarajke i Banjolučanin: infektologinja Alemka Markotić te epidemiolozi Darija Kisić Tepavčević i Alen Šeranić. Sada se čeka njihov nasljednik na 20. Večernjakovu pečatu. Uz to, brojne su kategorije iz kojih će biti izabrani najbolji. Skulptura za pobjedu u kategoriji mnogima je i danas omiljeni podsjetnik na vrijeme kada su ostvarili najveći uspjeh u svojoj karijeri.

Godine se broje, ali Večernjakov pečat ostaje trajni podsjetnik na uspjeh. Laureati iz prvih godina manifestacije i dalje su zanimljivi i mnogi ih se rado sjete upravo zbog nagrade koju su svojedobno primili. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije