par dana do finala

Predsjednica Ocjenjivačkog suda "Večernjeg lista" Valentina Rupčić o dodjeli "Večernjakovog pečata"

Valentina Rupčić
Foto: screenshot/BHRT
1/2
23.05.2023.
u 09:33

"Otkrivali smo ljude koji su nekim svojim radom, trudom, znanjem, poboljšali i pomaknuli granice u BiH ili bilo gdje u svijetu", rekla je Rupčić.

Predsjednica Ocjenjivačkog suda "Večernjeg lista" Valentina Rupčić za BHRT je govorila o dodjeli "Večernjakovog pečata". 

- U finalu smo, ostalo je još par dana. Trudimo se i od početka je ta priča zamišljena da ona uvijek predstavlja bolju stranu Bosne i Hercegovine, i ne samo BiH, jer je veliki broj ljudi vezan i za neke druge zemlje. Otkrivali smo ljude koji su nekim svojim radom, trudom, znanjem, poboljšali i pomaknuli granice u BiH ili bilo gdje u svijetu", rekla je Rupčić.

- Iskreno se nadam da je Večernjakov pečat prošlogodišnjim i pogotovo ovogodišnjim nominacijama pokazao ljude koji su u različitim oblastima poboljšali i pomaknuli sav taj svijet koji nas okružuje, a koji je tako negativan, naglasila je.

Što je sve predsjednica Ocjenjivačkog suda "Večernjeg lista" Valentina Rupčić rekla o dodjeli "Večernjakovog pečata" i načinu izbora kandidata pogledajte u priloženom videu: 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije