Euforija oko pečata

Kuponi već pristižu u redakciju, pobjednike se predlaže i preko društvenih mreža

VL
Autor
Željko Andrijanić
26.04.2018.
u 09:30

Prvog dana nakon što su u tiskanom izdanju Večernjega lista BiH objavljeni kuponi zahvaljujući kojima čitatelji mogu predlagati svoje favorite za Osobu godine, neki su se već našli u redakciji Večernjega lista BiH. Umjesto slanja poštom, odlučili su donijeti svoje prijedloge u prostoriju. Zahvaljujući kuponima koje izrežu iz Večernjaka i dostave ih na našu adresu, ulaze u izvlačenje za nagradnu igru koja će se održati nakon finala manifestacije “Večernjakov pečat”. Najsretniji dobiva putovanje u Jordan, gdje će moći vidjeti sve znamenitosti, spavati u najboljim hotelima i uživati u tom nevjerojatnom putovanju koje omogućuje agencija G-tour.

Vrijedne nagrade

Također, Večernjakov pečat priredio je još nagrada, među kojima je pet mobilnih uređaja, zatim pet poklon-paketa te deset knjiga “Urednikov pečat” iz pera direktora Večernjakova pečata Joze Pavkovića. Također, jučer je predlaganje kandidata počelo i mailom te preko profila Večernjakova pečata na Facebooku, Twitteru i Instagramu. Članovi Ocjenjivačkog suda već su počeli selektirati prijedloge koji će im pomoći u konačnom izboru pobjednika u kategorijama, kao i Osobe godine za 2017., a imena i prezimena najboljih bit će poznata 14. svibnja, kada će se odigrati finale manifestacije.

Za finale ponovno se sprema spektakularan program koji uključuje jedan od najvećih crvenih tepiha uopće kada je riječ o društvenim događajima, a njime će, uz uvažene goste, nominirane za prestižno priznanje, prodefilirati i mažoretkinje iz mnogih krajeva zemlje, kao i limena glazba koja će nagovještavati spektakl koji će se odigrati u dvorani HD “Herceg Stjepan Kosača” u Mostaru. Glazbeni dio Večernjakova pečata u završnoj je fazi, a nazočni u dvorani i milijunski auditorij ispred malih ekrana imat će priliku uživati u glasu istinskih glazbenih zvijezda.

Sportaši, znanstvenici...

Nakon Mije Brajkovića, Vinka Puljića, Dragana Čovića, Emira Kabila, Ivana Ljubičića, Milorada Dodika, Miroslava Lajčáka, Ante Kvesića, Halida Bešlića, Franje Rajkovića, časne sestre Lukrecije Mamić, Derve Sejdića i Jakoba Fincija, pape Franje i pape Benedikta XVI., Husejna Smajića, Enisa Bešlagića i Marka Pipunića, bit će zanimljivo vidjeti koga je Ocjenjivački sud, uvažavajući prijedloge, izabrao za Osobu godine. Naravno, tu su i priznanja u kategorijama koja će dati odgovore na pitanja tko su ljudi koji su ponos BiH, humanisti, oni koji su ostvarili pothvat, napravili uspjeh, oni koji su bili najbolji gospodarstvenici, sportaši, znanstvenici, kulturni djelatnici... Također, pripremaju se i brojna iznenađenja koja će biti poznata u noći manifestacije do koje je već počelo odbrojavanje. Ono što je apsolutno sigurno je da i ove godine Večernjakov pečat jamči spektakl.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije