Jedan vezni manje

Vaha je otpisao Calella jer nije želio u igru u Gabeli, ide u Tursku, ali traži se klub za posudbu

'27.07.2010., Zagreb - Nogometasi NK Dinamo otputovali su u Moldaviju na prvi susret s moldavskim Sheriffom u sklopu treceg pretkola Lige prvaka. Luis Ibanez i Adrian Calello.  Photo: Zeljko Hladika/P
'Zeljko Hladika/PIXSELL'
26.01.2011.
u 08:38

Adrian Calello ipak je prvi od veznih igrača koji će izletjeti iz svlačionice prve momčadi Dinama.

Naime, prema izvorima bliskima klubu, Halilhodžić se na Argentinca naljutio jer nije želio ući u igru u finalnoj utakmici na turniru u Gabeli. Calello, koji je dosad bio ljubimac Zdravka Mamića, ipak će u petak na pripreme u Tursku s ostatkom momčadi, ali plavi traže klub u koji bi otišao na posudbu. Tako ipak neće izletjeti Arijan Ademi, za kojeg se nagađalo da bi mogao u Lokomotivu kako bi što više igrao.

Iako Cufre i Sammir još ne rade isto što i ostatak momčadi, u klubu uvjeravaju da će s njima sve biti u redu i da svi igrači putuju u Tursku (u petak u podne) na drugi dio priprema.

Pojavila se i sumnja u Sammirovu ozljedu, iako za to baš i nema opravdanih razloga. Navodno ga 'zateže' jer bi želio otići, osigurati si egzistenciju. No, plavi su letvicu postavili visoko, cijena je 12 milijuna eura.

A zasad je stigla samo jedna konkretna ponuda, iz Rusije za 6,5 milijuna eura. No, u priče o simulacijama sumnjamo, Halilhodžić je već rekao da bi takve ucjene igrača odvele u juniorsku momčad, a ne u transfer.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije