slučajna dostava

U sjedištu UN-a pronađena vreća sa 16 kilograma kokaina

kokain
Reuters
27.01.2012.
u 07:43

Na bijeloj vreći bio je otisnut UN-ov logo, a unutar vreće kokain je bio skriven u izdubljenim bilježnicama

Vreća u kojoj je bilo 16 kilograma kokaina pronađena je prošlog tjedna u sjedištu Ujedinjenih naroda u New Yorku, objavila je newyorška policija.

Droga se nalazila u vreći na kojoj je bio otisnut UN-ov logo, a dolaskom u poštanski ured UN-a aktivirala je sigurnosne alarme.

Glasnogovornik Paul Browne, javlja BBC, tvrdi kako je vreća kokaina u sjedište UN-a najvjerojatnije dostavljena slučajno te kako na vreći poslanoj iz Meksika koja je u New York doputovala iz Cincinnatija nema nikakve adrese.

Bijela vreća probudila je sumnje sigurnosnih djelatnika tijekom provjere zbog loše imitacije UN-ova logoa koji je na nju najvjerojatnije stavljen u pokušaju da se vreća "zakamuflira" kao službena prtljaga.

Unutar vreće kokain je bio skriven u izdubljene bilježnice, objasnio je Gregory Starr, glavni podtajnik za sigurnost i zaštitu.

- Po mom skromnom mišljenju ovo je djelo krijumčara droge koji su pokušali dostaviti kokain u SAD i njihov plan je pošao po krivu – kazao je Starr.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
16:38 27.01.2012.

. .ma dajte...posiljka je bila deklarirana , kao diplomatska posta, koja se...NIKAD ..ne kontrolira .. .., namjenjena za potrosnju u prostorijama Ujedinjenih naroda u New Yorku....slucajno je otkrivena..!! . ..kad vec preuzimate clanke iz drugih novina, molio bih vas, da da preuzmete u cijelosti...ovako ispada glupo.. . .

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije