OMILJENA SLOVENKA

Žensko ime Melania jedno je od najpopularnijih, a sve zbog nje

Profimedia
14.05.2018.
u 20:20

Unatoč politici koju vodi njezin suprug, aktualni američki predsjednik Donald Trump, Melania Trump uživa u sve više simpatija u Americi. Da joj popularnost raste iz mjeseca u mjesec govori i to da je njezino ime sve traženije, kada je u pitanju davanje imena novorođenoj djeci, piše Tportal.hr. 

Prema najnovijim podacima američkog Ureda socijalnog osiguranja, žensko ime Melania jedno je od najbrže rastućih, kada je u pitanju davanje imena novorođenoj djeci. Iako još uvijek nije dospjelo na listu top 10 najpoželjnijih imena, što zapravo ni ne čudi, ono spada u ona imena koja su se u godinu dana i više nego udvostručila.

Naime, 2016. godine ime Melania bilo je na 1650 mjestu popularnosti s tek 131 bebom nazvanom tim imenom, dok je godinu kasnije završilo na 930. mjestu, sa čak 283 novorođenih Melania. Zanimljivo je da je među tri najveća rasta popularnosti stiglo i alternativni izgovor tog imena - Milania.

Iako je Melania Trump, kao supruga aktualno američkog predsjednika, direktno upletena u sve kontroverze Donalda Trumpa, njezina popularnost iz dana u dan sve je veća, te je sa 47 posto porasla na čak 57 posto od siječnja do svibnja. Je li razlog tomu žaljenje javnosti zbog svega što Melania prolazi ili je zaista simpatična narodu, to znaju samo oni.

Osim imena Melania, porasla je i popularnost imena Ivanka, ali pala za Tiffany i Eric, dok se ime Donald čvrsto drži na 488. mjestu popularnosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije