gotovo umrla

Zbog veganske prehrane narušila zdravlje, sada jede 2 kg mesa dnevno

Foto: Instagram
1/2
19.03.2019.
u 18:56

Iako je sve više ljudi koji se odlučuju na vegansku prehranu, 25-godišnjoj Almi-Jade Chanter ta prehrana uništila je zdravlje. Alma je s 13 godina, nakon što je pogledala reklamu koja je propagirala veganstvo, prestala jesti meso i tijekom šest godina iz prehrane izbacila sve osim sirovog voća i povrća.

To je, kako tvrdi, narušilo njezino zdravlje i umalo je ubilo. Nakon što je smršvjela 10 kilograma, počela gubiti zube i kosu, Alma je odlučila poslušati liječnika i u svoju prehranu ubaciti meso, piše Index.hr. 

Danas, šest godina kasnije, jede samo meso, i to do dva kilograma dnevno.

Foto: Instagram Asos

Tvrdi da je zbog veganske prehrane bila izgubila mjesečnicu i dobila rijetku autoimunu Gravesovu bolest. Na veganstvo se odlučila, kaže, zbog propagande i sada žali što je uništila zdravlje.

"Već nekoliko tjedana nakon što sam uvela meso u svoj jelovnik počela sam se osjećati bolje", kaže Alma koja tvrdi da iz poštovanja prema životinji treba pojesti sve njezine dijelove, a danas joj je omiljeni specijalitet janjeći mozak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?