srijeda, 4. svibnja

U Srbiji predizborna šutnja zbog ponavljanja glasovanja

izbori
02.05.2016.
u 10:25

 U Srbiji će u srijedu, 4. svibnja, biti ponovljeno glasanje na izvanrednim parlamentarnim izborima na 15. biračkih mjesta zbog čega je u ponoć počela predizborna šutnja.

Predizborna šutnja trajat će do 4. svibnja u 20 sati, do kada je zabranjena predizborna kampanja i slanje političkih poruka, prenosi Tanjug.  Preliminarni rezultati izbora očekuju se u srijedu navečer, najavila je Republička izborna komisija.

Glasanje će biti ponovljeno na pet biračkih mjesta u Nišu (Medijana, Palilula i na tri biračka mjesta u Panteleju), na po dva biračka mjesta u Vranju i u Jagodini te na po jednom biračkom mjestu u Bačkoj Topoli i u Sremskim Karlovcima.

Isto tako, glasanje će biti ponovljeno i na po jednom biračkom mjestu u Užicu, Kladovu, u beogradskoj Paliluli, kao i na jednom mjestu na Novom Beogradu.

Na ponovljenim mjestima, birači će moći da glasaju za 20 lista, kao sto je to bilo i 24. travnja kada su održani izvanredni parlamentarni izbori u Srbiji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije