TEŠKA BOLEST

Tužan završetak lijepe ljubavne priče: Mladenka umrla samo dan prije svadbe

 Anna Swabey
Foto: Twitter, Screenshot
1/2
16.09.2016.
u 18:18

U prosincu 2015. godine par se zaručio, a svadba je bila planirana za subotu 17. rujna u Yorkshire Dalesu

Blogerica Anna Swabey (25) iz Newton Aycliffea u Velikoj Britaniji prije nekoliko godina saznala je da ima rijetki tumor mozga. Anna je preminula danas, samo dan prije nego što se treba vjenčati za Andyja Bella (26).

Andy i Anna upoznali su se preko aplikacije Tinder u veljači 2015. godine, a on je znao za njenu bolest i prije nego ju je pozvao na prvi spoj. Ona mu je kazala kako ima samo tri godine života, no on nije odustajao i na kraju su se našli. Par je brzo 'kliknuo' te su se odlučili oženiti. Andy je htio Annu učiniti suprugom, pa makar i na samo nekoliko godina.

U prosincu 2015. godine par se zaručio, a svadba je bila planirana za subotu 17. rujna u Yorkshire Dalesu. Nekoliko dana prije vjenčanja Anni se pogoršalo stanje te su morali otkazati svadbu, a umrla je danas, dan prije dogovorenog datuma.

- Anna je preminula u ranim jutarnjim satima. Ne mogu riječima opisati tugu koju osjećamo. No, među našom tugom nalazi se i ponos na njenu hrabrost, duh i odlučnost koju je pokazala tijekom borbe. Ako je ikada postojala osoba koja nam može pokazati kako živjeti, onda je to bila Anna Louise Swabey, naša lijepa i hrabra djevojka - stoji u statusu objavljenom na Facebook stranici njenog bloga, prenosi Daily Mail.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije