LAŽNO SE HVALIO

Trump lagao koliko je platio zaručnički prsten za suprugu Melaniju

Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
09.02.2018.
u 20:56

- Samo budala bi odbila takav popust i kazala 'da, želim platiti milijjun dolara više za dijamant' - ponosno je izjavio Trump 2005. godine.

Američki predsjednik Donald Trump lagao je 2005. godine kad je u intervjuu za New York Times izjavio kako je dobio popust od milijun dolara za prsten s ogromnim deset karatnim dijamantom kojim je zaručio sadašnju suprugu Melaniju. 

- Samo budala bi odbila takav popust i kazala 'da, želim platiti milijun dolara više za dijamant' - ponosno je izjavio tada Trump, no Forbes je razotkrio tu laž. Laurence Graff, predsjednik uprave Graff Diamondsa, gdje je kupljen prsten, u e-mailu je naveo kako je bilo pravo zadovoljstvo surađivati s Trumpom, no kako američki milijarder nije dobio nikakav popust.

Foto: Twitter/Forbes

A iako Graff nije želio otkriti koliko je Trump izdvojio za prsten, Times je objavio kako je riječ o 1,5 milijuna dolara. - Platio je punu cijenu i to na licu mjesta - kazao je neimenovani izvor Forbesu.

Trump je i 25-karatni prsten za desetu obljetnicu braka s Melanijom kupio u Graff Diamondsu, a pisalo se da ga je platio tri milijuna dolara. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije