posvetio se sebi i obitelji

Tomislav Karamarko liječi stres u kajaku na rijeci Zrmanji...

Tomislav Karamarko
Foto: čitatelj 24sata.hr
1/2
13.09.2016.
u 14:45

Nakon što je dao ostavku na mjesto šefa HDZ-a vidno je smršavio. Kaže da vesla i do 14 kilometara u tjednu. S njim je trener koji ga uči kako da prođe slapove i barikade. U svemu uživa

Bivši šef HDZ-a Tomislav Karamarko cijelo se ljeto bavio kajakingom i nije uopće mislio na politiku.

U ponedjeljak, nakon relativne pobjede HDZ-a na čelu s novim predsjednikom Andrejom Plenkovićem, u užem krugu bivšeg predsjednika, moglo se čuti kako je iznimno sretan zbog pobjede svoje stranke. On je svoj dio posla obavio, u svojem mandatu, kaže za 24sata.hr sugovornik blizak njemu, dobio je pet izbora, a ova pobjeda je naslonjena na to. Također, slomljen je Zoran Milanović, šef SDP-a.

Ovoga se ljeta, nakon što je dao ostavku na mjesto šefa HDZ-a, posvetio sebi i obitelji. Otkrio je nove ljubavi u sportu, a jedna od njih postala je kajaking.

Iako je prošle godine već probao kajak, ovoga se ljeta totalno zaljubio u veslanje brzacima rijeke Zrmanje.

Foto: čitatelj 24sata.hr

Svakih sedam dana odlazio je do Zadra, kraja iz kojeg potječe, te se opuštao i uživao u prirodi oko rijeke Zrmanje. Veslao bi 14 kilometara svaki tjedan uz brojne kaskade i slapove.

- Bacam se niz slapove i uživam. Riječ je o izazovu i adrenalinu. Ukupno sam u četiri puta, koliko sam veslao, prošao 60 kilometara. Priroda je predivna, čist je zrak... Takvu izmjenu kisika u plućima nisam još doživio. Zaista sam uživao u tome i planiram ponovno ići tijekom ovog mjeseca - rekao je Karamarko, koji je sa sobom vodio sina, ali i najuži krug prijatelja. Prva ljubav mu je bila košarka, a onda je krenuo sa skvošem. Skvoš je tako postao njegova glavna rekreacija, trenira ga dva puta tjedno i izvrstan je ispušni ventil od stresa. Skvoš će svakako nastaviti trenirati preko godine, ali kajaking je definitivno postao njegov omiljeni sport preko ljeta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije