DAN SJEĆANJA

Škabrnja: Milanović s ministrima sudjelovao u mimohodu pa položio vijenac

Ured predsjednika
18.11.2022.
u 14:46

Zoran Milanović sudjelovao je u mimohodu 'Korak po korak'. Potom je položio vijenac i zapalio svijeću ispred Središnjeg križa kod spomen obilježja na mjesnom groblju sv. Luke u Škabrnji.

Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje obilježava se u Škabrnji na današnji dan kad su prije 31 godinu nad stanovnicima toga mjesta, pod zapovjedništvom Ratka Mladića, mučki zločin počinili pripadnici bivše JNA, srpskih paravojnih postrojba SAO Krajine i dobrovoljačkih skupina iz Srbije i BiH. 

Predsjednik RH Zoran Milanović sudjelovao je u mimohodu 'Korak po korak'. Potom je položio vijenac i zapalio svijeću ispred Središnjeg križa kod spomen obilježja na mjesnom groblju sv. Luke u Škabrnji. 

Mimohod 'Korak po korak' krenuo je s Trga dr. Franje Tuđmana do Centralnoga križa i Spomen obilježja za poginule u Domovinskom ratu na groblju sv. Luke gdje su pročitana imena stradalih, dok su djeca za svaku žrtvu položili ružu.

Uz Milanovića pri polaganju vijenca bili su načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga admiral Robert Hranj, zapovjednik HKoV-a general-pukovnik Boris Šerić, zapovjednik Zapovjedništva za potporu general-pukovnik Mladen Fuzul, posebeni savjetnik Predsjednika za veterane Domovinskog rata Marijan Mareković...
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije