Informacije

Ruska tajna služba upozorava: 'ISIL bi mogao napasti Tajland'

ISIL
04.12.2015.
u 09:48

ISIL je navodno poslao u Tajland desetero svojih militanata, na početku turističke sezone koja svake godine privuče milijune turista, među kojima velik broj Rusa

Tajland je u petak objavio da ga je Rusija upozorila da postoji rizik od napada Islamske države na ruske interese u toj zemlji.

ISIL je navodno poslao u Tajland desetero svojih militanata, na početku turističke sezone koja svake godine privuče milijune turista, među kojima velik broj Rusa.

- Trenutno se radi samo o razmjeni inforamcija" koje je prenijela ruska obavještajna služba FSB i one moraju biti provjerene - rekao je glasnogovornik policije Songpol Watthanachai na konferenciji za novinare u Bangkoku.

Nikakva potvrda nije se mogla dobiti od ruske strane.

- FSB nas upozorava na mogući napad ISIL-a kojemu bi cilj bili ruski interesi na Tajlandu - piše u internoj noti od 27. studenoga visoki tajlandski policijski dužnosnik,

Tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana, koji predstavljaju vrhunac sezone na Tajlandu, ruski turisti u velikom broju dolaze na tajlandske plaže, posebno one u Pattayi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije