neobično vjenčanje

Prvi „singl-brak": Oženio samog sebe

Pixabay
01.05.2017.
u 18:14

Jedan 40-godišnji Talijan, iz mjesta Sant'Antonio Abate, oženio je sam sebe, želeći da se usprotivi marginalizaciji koju u društvu doživljavaju singl osobe.

Nelo Ruđero rekao je sebi „da“ na proslavi koju je također sam sebi organizirao. Na ovom neobičnom vjenčanju nije bilo mlade – a Nelo je poručio i da misli kako nikad neće voljeti nikoga drugog više nego sebe.

„Što više, voljeti samog sebe je najljepša stvar koja može da se dogodi ljudskom biću: samo tako se može postići unutarnji mir“, kazao je mladoženja, prenosi N1. 

Vjenčanje je prenosio tv shou „Šef proslava“, ali ovaj Talijan objasnio je da bi se oženio sobom i bez kamera. 

„Prije svega zbog mojih roditelja, koji su stari. Jedini sam bio neženja od petero braće i sestara, htio sam da ih uvjerim da se osjećam dobro ovako“, kazao je. Rekao je i da su njegovi roditelji „svadbu“ odlično prihvatili, prenijela je Republika.

Mladoženja je stigao na vjenčanje na bijelom konju, a gosti koji su ga čekali, mislili su da će zapravo proslaviti njegov 40. rođendan – umjesto toga našli su se na ovom neobičnom vjenčanju.

Kumovi su bili bratanci, a nije izostao ni bračni prsten. „Živimo u društvu koje marginalizira one koji su singl i u 40-tim godinama života. Htio sam poslati poruku, koja je očito dobro prihvaćena: mnogi su me kasnije zvali da kažu da se i oni žele vjenčati sami sa sobom, kao i ja. Čak i oni koji su već u braku“, kazao je Nelo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije