KAKO JE TO MOGUĆE?

Poslužila je djeci tjesteninu, a onda je shvatila strašnu pogrešku

Thinkstock
01.05.2018.
u 20:47

"Mislila sam da izgleda malo čudno..."

Hrana neobičnog oblika može biti zabavna, ali sigurno ne želite da vaša djeca jedu nešto u obliku - penisa? Baš to dogodilo se mladoj majci iz Velike Britanije koja je ostala šokirana kada je shvatila da je djeci servirala tjesteninu u obliku muškog spolnog organa. 

Rebecca Brett (24) na Facebooku je objavila kako ju je tijekom kupnje njezina kći Ava zamolila da joj kupi tjesteninu u obliku "smajlija".

- Tako sam je kupila i skuhala djevojčicama za ručak. Mislila sam da izgleda malo čudno, ponovno sam pogledala na ambalažu i otkrila da je to tjestenina u obliku penisa. Kako to nisam mogla otkriti dok sam je kuhala? - napisala je Rebecca Brett.

Foto: facebook/Sveti Mihovil/Boris Kačan

Mlada Rebecca poslije objave koja je proširila interentom zaprimila je negativne komentare na račun hrane koju poslužuje djeci, pa je u kasnijoj objavi poručila kako njezina djeca očito jedu više od obične tjestenine, te da im je na fotografijama poslužena odvojeno jer oni tako vole. Dodaje da njezina djeca imaju jako uravnoteženu prehranu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije