suludo

Posjetitelji zoološkog vrta urezali svoja imena na leđa nosoroga

Screenshot
26.08.2019.
u 09:35

Nosorozi su životinjska vrsta kojoj prijeti izumiranje i za koju se znanstvenici i ljubitelji životinja bore da opstane. Dok s jedne strane imamo dobre ljude, s druge strane postoje oni koji nas iznenađuju svojom glupošću. Naime, u prošlu srijedu su u francuskom zoološkom vrtu posjetitelji napravili nešto suludo i nevjerojatno.

Urezali su svoja imena na leđa 35 godina starog nosoroga. Zoološki vrt Palmyre dopušta svojim posjetiteljima da budu blizu životinja i da ih pomaze, no ovo je nedopustivo. Iz zoološkog vrta tvrde da su imena s leđa jadne životinje brzo uklonili četkom te nema vidljivih ozljeda jer su bila urezana u prljavštinu i mrtvu kožu, piše Index.hr. 

Dodali su još da će pojačati svoje osiguranje kako bi zaštitili životinje od ovakvih situacija. Iz organizacije PETA su se također oglasili izjavom da je ovo čisto zlo i da su počinitelji svojim noktima urezali imena u kožu jadne životinje te da je to okrutnost koja treba biti kažnjena.

Internacionalna agencija France Presse je napisala da neće biti pokrenute nikakve zakonske sankcije za počinitelje. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?