Strava u Francuskoj:

Policija u zamrzivaču pronašla pet beba

fff
20.03.2015.
u 11:34

Prvo novorođenče pronašao je otac u prijenosnom hladnjaku. Tresao se od šoka. Policija je pronašla još četvero djece. Uhitili su oca kako bi ga detaljno ispitali

Policija je u četvrtak pronašla tijela pet novorođenčadi u kući u francuskom gradiću Louchatsu nakon što je otac (40) pronašao jednu bebu u vrećici za zamrzavanje u prijenosnom hladnjaku. Još četiri bebe bile su u zamrzivaču, javlja News. Muškarac je uhićen kako bi ga policija mogla detaljno ispitati, a majci (35) su dali sedative i hospitalizirali je kako bi je pregledali ginekolozi i psihijatri. Vjeruje se da je žena rodila u tajnosti sama kod kuće. Do sad nije imala psihičkih problema. Par već ima dvije kćeri tinejdžerice za koje sada skrbi socijalna služba. Otac je bio potpuno potresen i tresao se kada je pronašao prvo tijelo, a prisutne su bile i njegove kćeri, kazao je izvor, piše Daily Mail. Istraga je u tijeku, a napravit će i DNK test kako bi utvrdili jesu li supružnici roditelji mrtve djece. Ovo nije prvi put da Francusku potresa ovakva tragedija, no najgora je bila ona 2010. kada je žena priznala da je zadavila osmero svoje djece odmah nakon rođenja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?