SAMOZATAJNA

Nakon dva tjedna Melania Trump konačno se pojavila u javnosti

Melania Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
04.02.2017.
u 16:35

Američki predsjednik i prva dama jučer su se susreli u Palm Beachu gdje će i provesti vikend zajedno, a nakon toga Trump se vraća u Washington a Melania u New York

Od inauguracije Donalda Trumpa za američkog predsjednika javnost je zabrinuto svaki dan postavljala pitanje; gdje je prva dama Melania Trump.

Nakon dva tjedna Melania se jučer konačno ukazala u javnosti sa suprugom. Par je snimljen u zrakoplovnoj luci u Palm Beachu gdje je 46-godišnja Melania dočekala svog 24 godine starijeg supruga.

Medijska nagađanja kako će se par susresti baš u Palm Beachu pokazala su se istinitima. Elegantna i pažljiva je bila Melania u odabiru modne kombinacije za prvi susret sa suprugom nakon dva tjedna.

Jednostavna casual crvena haljina i balerinke u istoj boji bile su odličan odabir.

Par će uživati u tri dana samoće i mira u svojoj rezidenciji Mar-a-Lago u Palm Beachu, a nakon toga odlaze svatko na svoju stranu. 

Trump u Washington u Bijelu kuću, a Melania u New York gdje je odlučila živjeti dok njihov sin Barron ne završi školu. Iako ne živi u Bijeloj kući Melania se angažirala oko promjene dizajna interijera u Bijeloj kući i angažirala je dizajnericu interijera Tham Kannalikham da njene ideje provede u djelo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije