KAKAV NEUGODNJAK

Mladoženji 'šapnula' što je učinila prije vjenčanja, a onda joj je on rekao da nosi mikrofon...

Twitter
02.09.2019.
u 18:08

Mladoženja joj je rekao kako 'izgleda predivno' na što mu je ona odgovorila da je upravo obavila 'veliku nuždu'

U neugodnoj situaciji našla se jedna mladenka iz Sjeverne Karoline koja je pred oltarom mladoženji odlučila ispričati svoje iskustvo s odlaskom na toalet netom prije vjenčanja. 

Dok su golupčići nježno šaputali pred oltarom, mladenka nije niti slutila da svi gosti čuju što razgovaraju. Mladoženja joj je rekao kako 'izgleda predivno' na što mu je ona odgovorila da je upravo obavila 'veliku nuždu'. Urnebesnu snimku na Twitteru je podijelio mladoženja Luke Logan nakon što je američki komičar Jimmy Fallon pozvao da se podijele smiješne i zanimljive priče s vjenčanja. 

– Lakše je da vidite sami – napisao je Luke uz snimku koja je nastala 2012. godine na njegovom vjenčanju. 

Nakon što mu je rekla da se olakšala u toaletu prije nego je došla pred oltar, mladoženja ju je kroz smijeh upitao 'Što je tebi dovraga?', a potom joj je otkrio da nosi mikrofon.

– Zašto nosiš mikrofon? – nekoliko je puta pitala mladenka, a on joj je kazao 'da bi snimio trenutke poput ovih'. No, kasnije joj je priznao da mu ga je stavio snimatelj zbog snimke vjenčanja. 

Iako to nije bio trenutak koji je mladenka htjela pamtiti zauvijek, sada je postao i hit na internetu.

– Oženio sam poprilično fenomenalnu ženu – zaključio je Luke. On i njegova supruga danas su roditelji četverogodišnje djevojčice, a snimka s vjenčanja očito im nikada neće dosaditi. 

Video možete pogledati OVDJE

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije