BESPRIJEKORNO DOTJERANA

Melanija napustila Bijelu kuću, za oko zapeo detalj od 70.000 dolara

Foto: POOL/Abaca/PIXSELL
1/3
20.01.2021.
u 17:08

Bivša prva dama, koja je oduvijek plijenila pozornost svojim modnim stilom, i ovog je puta bila besprijekorno dotjerana.

Donald i Melanija Trump danas su napustili Bijelu kuću. Bivša prva dama, koja je oduvijek plijenila pozornost svojim modnim stilom, i ovog je puta bila besprijekorno dotjerana. Melanija je snimljena ispred bijele kuće u crnom kostimu i štiklama brenda Louboutin čija je cijena 800 dolara (oko 5000 kn). No, to je sitnica u odnosu na torbu koju je imala pri odlasku iz predsjedničke rezidencije. Riječ je o poznatoj i skupocjenoj Hermes Birkin torbi od krokodilske kože čija je cijena oko 70.000 dolara.

Foto: POOL/Abaca/PIXSELL

Nakon izlaska Melanija se obratila javnosti i zahvalila im na podršci koju je dobivala protekle četiri godine dok je njezin suprug bio na predsjedničkoj funkciji. "Biti vaša prva dama bila mi je najveća čast. Hvala vam na ljubavi i podršci. Bit ćete u mojim mislima i molitvama. Bog vas blagoslovio, Bog blagoslovio vaše obitelji i Bog blagoslovio ovaj prelijepi narod", rekla Melania. Trump se zahvalio svojoj obitelji te poručio kako ljudi ne znaju koliko je njegova obitelj mukotrpno radila. "Ono što smo učinili bilo je nevjerojatno po svim standardima", rekao je te nabrojao svoja najveća postignuća. "Nadam se da vam neće povisiti porez, ali ako povećaju - rekao sam vam!", naglasio je. Osvrnuo se i na pandemiju koronavirusa koja je dominirala posljednjih devet mjeseci njegova mandata. "Napravili smo medicinsko čudo, cjepivo", rekao je te virusom ponovno nazvao "kineskim virusom". Završavajući svoj govor, rekao je kako mu je bila najveća čast biti predsjednik. Svojim je pristašama poručio da će se za njih uvijek boriti te obećao kako će se vratiti. Joeu Bidenu i Kamali Harris poželio je "veliki uspjeh", no nije spominjao njihova imena. "Vratit ćemo se u nekom obliku", zaključio je Trump.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije