zaradila pljesak

Melania Trump se ''proslavila'' govorom od 15 sekundi

trump
Foto: Reuters
1/2
21.01.2017.
u 14:29

Tijekom predizborne kampanje Donalda Trumpa njegova supruga Melania na pozornici se pojavila tek nekoliko puta. Učinila je to i dan prije inauguracije - i zaradila pljesak za govor koji je trajao 15 sekundi, prenosi N1. 

Donald Trump je zamolio suprugu da se obrati okupljenima dan prije nego što je položio zakletvu. Kao i uvijek, Melania je izgledala savršeno, ali govorom se nije proslavila.

Počela je frazom kako je "divno biti ovdje i hvala na podršci", a potom je u zadnjim sekundama govora izrekla: "Ameriku ćemo ponovno učiniti sjajnom".

Ovaj govor je izazvao lavinu reakcija na društvenim mrežama. Dok se neki šale da je nova prva dama shvatila je da je manje više, drugi kažu da je bolji i kratki, besmisleni govor od toga da krade tuđe.

Naime, govor koji je na republikanskoj konvenciji održala Melania, sadrži dijelove koji su kopirani iz jednog od govora Michelle Obame.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije