zamjenik predsjednika ruskog Vijeća sigurnosti

Medvedev zaprijetio Ukrajini: Ako ovo napravite, odmah vas čeka sudnji dan

Dmitrij Medvedev
17.07.2022.
u 17:53

- Neki klaunovi, koji se tu i tamo pojave s nekim izjavama, pokušavaju nam prijetiti, mislim napadima na Krim i tako dalje - rekao je Medvedev

Ukrajinsko vodstvo odmah će se suočiti sa sudnjim danom ako se odvaži napasti Krim, rekao je zamjenik predsjednika ruskog Vijeća sigurnosti Dmitrij Medvedev.

- Neki klaunovi, koji se tu i tamo pojave s nekim izjavama, pokušavaju nam prijetiti, mislim napadima na Krim i tako dalje - rekao je na sastanku s veteranima Drugog svjetskog rata.

Prema Medvedevu, posljedice takvih postupaka Ukrajine su prilično očite. - Ako se tako nešto dogodi, čeka ih sudnji dan, vrlo brz i težak, odmah. Neće se izbjeći. Ali oni takvim izjavama provociraju opću situaciju - istaknuo je. 

Prema Medvedevu, Kijev će prije ili kasnije vidjeti da će ciljevi ruske specijalne operacije - demilitarizacija i denacifikacija zemlje - biti u konačnici ostvareni. Ali nada za to "prilično je slaba jer se neadekvatno ponašaju", tvrdi, prenosi TASS.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije