Covid-19

Još jedna osoba umrla od koronavirusa u Hrvatskoj

Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
05.04.2020.
u 10:42

U Općoj bolnici u Zadru noćas je preminula prva osoba oboljela od koronavirusa. Riječ je o 88-godišnjem pacijentu, kroničnom bolesniku, koji je bio na respiratoru i koji je bio kontaktku sa prethodno oboljelim osobama iz biogradske bolnice. Od 30 uzoraka jučer poslanih na analizu, još su  3 osobe pozitivne na koronavirus u Zadarskoj županiji. Pozitivni pacijenti kontakti su sa prethodno oboljelim osobama iz Ortopedske bolnice Biograd na moru. S obzirom na preminulu osobu, Zadarska županija sada ima 53 osobe pozitivne na koronavirus, od kojih su 3 na respiratoru - istakli su iz stožera Zadarske županije.

U Hrvatskoj je do sada potvrđeno 1126 slučajeva zaraze koronavirusom. Preminulo je 13 osoba. Iz Stožera su poručili da je idućih dva do tri tjedna ključno te su još jednom apelirali na građane da ostanu doma. Još jednom su upozorili i one koji krše samoizolaciju da to ne rade jer time ugrožavaju sebe ali i zdravlje cijele nacije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?