sigurna u sebe

Djevojka od 90 kg začepila usta svima koji misle da ovo ne bi trebala nositi

Foto: Twitter
1/4
03.06.2017.
u 08:31

Sara Petty ne srami se svoga tijela i 90 kilograma koje ima pa bez problema nosi crop top, kao i tajice

Ako niste Ashley Graham ili njezina hrvatska inačica Lucija Lugomer, a imate kilograma približno kao one, sigurno se ne osjećate baš najbolje u svom tijelu. Koliko god njih dvije promovirale obline, još je puno više onih koji osuđuju osobe s viškom kilograma i određuju što bi takve osobe trebale nositi, a što ne.  

No, djevojka po imenu Sara Petty ne srami se svoga tijela i 90 kilograma koje ima. Nakon što je na društvenim mrežama primijetila kako je točno određeno što 'deblje' žene ne bi trebale nositi i što im je doslovno zabranjeno, ona je odlučila odjenuti baš te komade odjeće i svoje fotografije podijeliti na internetu.  

Ona je tako odjenula tajice, popularni 'crop top', bikini i vruće hlačice te se u njima fotografirala pa te fotografije podijelila na Twitteru uz poruku 'Djevojke, nosite što god želite'. Na svoje je fotografije dobila uglavnom dobre i pozitivne reakcije, a mnogi su joj se divili što je sigurno u svoje tijelo. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?