GRADONAČELNICA UZRUJANA

Divlje svinje opkolile Rim: Šeću glavnim prometnicama, neke napadaju i ljude

Foto: Twitter screenshot
1/2
24.09.2021.
u 21:03

U svibnju je skupina veprova okružila ženu na parkiralištu supermarketa u Formellu nedaleko od Rima gdje su joj otrgnuli vrećicu

Skupina divljih svinja nedavno je bila viđena kako šeću uz prometnicu u samom centru Rima u Italiji, a tamošnja gradonačelnica izjavila je kako ih 'klevetnici koriste protiv nje'.  Jedan prolaznik ovaj je prizor od 13 divljih svinja i snimio te podijelio na društvenim mrežama, a mnogi su se našalili da bi Rim trebao uvesti 'staze za divlje svinje' umjesto biciklističkih staza. 

Kako prenosi The Guardian, njihova pojava nije rijetka - građani ih često viđaju kako čeprkaju po hrpama smeća, a nedavno su fotografirane i ispred talijanskog ministarstva vanjskih poslova. 

U svibnju je skupina veprova okružila ženu na parkiralištu supermarketa u Formellu nedaleko od Rima gdje su joj otrgnuli vrećicu i pojeli hranu koju je žena kupila. 

Gradonačelnica Virginia Raggi koja je ušla u utrku za drugi mandat kazala je kako su za sve krivi čelnici okolne regije Lazio, a nedavno je i započela sudski postupak protiv regionalnih vlasti zbog ovog problema. 

- Moji klevetnici nastavljaju koristiti fotografije i snimke divljih svinja po Rimu i žele da preuzmem odgovornost. Ako gospođu proganja vepar u Formellu, sljedećeg dana novine kažu da sam ja odgovorna. Svinje nisu problem samo Rima, kazala je gradonačelnica.

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?