novi sad

Srbijanski huligani kamenjem gađali Hrvate, dvoje ozlijeđenih

policija, ubojstvo
Davor Javorović/Pixsell
24.01.2012.
u 22:00

Dva su hrvatska navijača s ozljedama glave hospitalizirana u Kliničkom centru Vojvodine.

Večeras oko 20.45 sati, nakon rukometne utakmice između Hrvatske i Francuske, u Veterniku, na izlazu iz Novog Sada skupina huligana napala je kolonu i autobus s hrvatskim navijačima gađavši ih kamenjem, javlja Telegraf.

Dva su hrvatska navijača s ozljedama glave hospitalizirana u Kliničkom centru Vojvodine.

Srbijanska policija blokirala je benzinsku postaju na kojoj se zaustavila kolona hrvatskih navijača te se čeka policijska pratnja koja će navijače sprovesti do granice.

>>Hrvatski navijači napadnuti u Novom Sadu

Ovo je drugi veliki sukob hrvatskih i srbijanskih navijača, nakon što je preksinoć u širem centru Novog Sada, došlo do tučnjave u kojoj je najdeblji kraj izvukao jedan navijač hrvatske reprezentacije, koji je zbrinut u obližnjoj bolnici.

S obzirom na spomenute incidente postoji bojazan što bi se moglo dogoditi u nastavku prvenstva koje slijedi u Beogradu, budući da bi u polufinalu Hrvatska mogla igrati protiv domaćina EP-a Srbije.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 3

CI
cinbenik
08:31 25.01.2012.

Zar nije Covic to vec sredio sa Dodikom ili se to samo odnosi na dogovor u Republici Srbskoj,da ako bi se slucajno koji povratnik vratio,a Hrvat,ga netuku svaki dan i neprkose Srpstvom prvih dana.......................................Trebalo bi ga zamoliti da napravi takav dogovor i sa Tadicem............................

US
U sridu
22:47 25.01.2012.

Jel bio Josipovic na tv-u da kaze koju o dobrim odnosima sa susjedima i kako je srbija ponos regije?

CL
cleuna
14:40 27.01.2012.

@cinbenik-Uistinu ne znam što Čović i Dodik imaju s ovim događanjima?Ovo je djelo huligana i divljaka koje samo budala može podržavati a još veća budala može likovati nad ovim.Evo na svim portalima i Srbijanski medijima ovi događaji nailaze na osudu i svi redom krive huligane koji su ovo učinili,za razliku od BH medija koji pravdaju svoje huligane kada naprave nešto slično.Tada su njima u pravilu krivi neki drugi.Sjetimo se samo nedavnih nereda u Sarajevu kada su napadnuti Hrvatski navijači:Sarajevska policija ne samo da ništa nije napravila da do toga ne dođe,nego je huliganima još davala podršku na taj način što je tukla te iste navijače.Šta je to BH policija napravila kada se nogometnoga suca ganja sjekirom po šumi?

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije