POTPUNA PROPAST

Sramoćenje se nastavlja: Armstrong bi mogao u zatvor

'(dpa) - US Lance Armstrong of the US Postal Service team walks out of the doping control center after the 15th stage of the Tour De France from Vaison-la-Romaine to Les-Deux-Alpes, in Les-Deux-Alpes,
DPA/Pixsell
07.02.2013.
u 08:53

Lance je zastrašivao, prijetio i maltretirao suradnike kako ne bi otkrili da koristi doping i zbog toga mu prijeti zatvor

Lance Armstrong ne nazire kraj novim problemima. Nakon što je priznao doping u emisiji Oprah Winfrey, zaradio salve kritika Amerikanaca i ostao bez poštovanja, sada se suočava s krivičnom istragom. Američki mediji objavili su da se protiv posrnulog prvaka vodi nova istraga nakon koje bi mogao završiti čak i u zatvoru.

Armstrong je navodno ponovno meta istražitelja zbog opstrukcije dosadašnjih istrage akoji su bili usmjerni protiv njega te zbog zastrašivanja svjedoka. On je naime zastrašivao, prijetio i maltretirao suradnike kako ne bi otkrili da je koristio doping. Ako bude kazneno procesuiran, mogao bi završiti i u zatvoru.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije