Nogomet

Zrinjskom navodno zanimljiv Radinović

15.12.2015.
u 07:58

Vezni igrač Borca ima važeći ugovor s klubom, ali klub prema njemu ima određena dugovanja

HŠK Zrinjski navodno planira osvježiti vezni red u zimskoj stanci kako bi nastavio potjeru za Slobodom u borbi za naslov prvaka BiH. Na meti trenera Vinka Marinovića se nalazi nekoliko igrača iz Republike Srpske, ali se čeka i posljednja riječ Uprave oko njihovog angažmana. Navodno, na meti se nalaze zadnji vezni banjolučkog Borca Uglješa Radinović, zatim Filip Arežina koji je već bio u Zrinjskom i imao je uspješnu polusezonu u Rudar Prijedoru.

Od angažmana Tonija Jovića iz Borca se odustalo jer je procijenjeno kako na toj poziciji Mostarci imaju dovoljno kvalitetnih nogometaša. Prvi pik u dovođenju je svakako borbeni Radinović koji je odskočio iz sivila banjolučkog kluba u vrlo lošoj jeseni momčadi s obala Vrbasa. Velika borbenost i odlična fizička sprema glavne su karakteristike spomenutog nogometaša koji treba doniejti dodatnu čvrstinu mostarskoj momčadi u borbi za naslov.

Problem može predstavljati činjenica kako on ima važeći ugovor s Borcem, mada se i to može riješiti jer je banjolučki klub dužan tom nogometašu. Na drugoj strani Arežina je slobodan nogometaš kojem je istekao ugovor s Rudarom, međutim, mišljenja oko njegovog angažmana su podijeljena, tako da će se o njemu dodatno razmisliti. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije