Pobijedili s 5:0

Zrinjski pregazio Olimpic i učvrstio se na vrhu

Zrinjski
29.10.2016.
u 16:00

Zrinjski je danas na Otoci protiv Olimpica stigao do svoje desete pobjede u ovoj sezoni Premijer lige. Plemići su slavili s 5:0, a pitanje pobjednika je bilo riješeno već nakon prvog poluvremena. Zrinjski je u vodstvo od 1:0 stigao u 11. minuti kada je Mešanović škarama sjajno pogodio za 1:0. U 27. minuti, gosti su povisili na 2:0, piše sportsport.ba. 

Nakon jednog protunapada, Čolić je ubacio na drugu stativu gdje je bio Stojanović koji je matirao Bandovića za sigurno vodstvo Mostaraca. Samo dvije minute kasnije, Plemići postižu još jedan gol i to preko Bilbije, koji na asistenciju Todorovića zabija za rezultat prvog poluvremena (3:0). 

Već na otvaranju drugog poluvremena, Zrinjski dolazi i do četvrtog pogotka. Igrao se 49. minut, a akteri kod trećeg gola su ovoga puta zamijenili uloge pa je Todorović bio strijelac, a Bilbija asistent. 

U 60. minuti je Bandović i peti put morao po loptu u mrežu, a strijelac je ponovo bio Todorović i to na asistenciju Mešanovića. Do kraja utakmice još nekoliko prilika na obje strane, ali do promjene rezultata nije došlo. Zrinjski je upisao još jednu uvjerljivu gostujuću pobjedu i učvrstio se na vrhu ljestvice, a iz ove perspektive se čini da se treba dogoditi pravo čudo pa da Plemići ne dođu do svoje druge uzastopne titule. 

Na kraju, spomenut ćemo da je današnja utakmica bila izuzetno korektna, čemu najbolje svjedoči podatak da su nogometaši Zrinjskog prvi prekršaj napravili tek u 31. minuti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?