pod pokroviteljstvom predsjednika FBiH

Završen Uskrsni turnir u malom nogometu "Busovača 2019"

25.04.2019.
u 15:25

Predsjednik Federacije BiH dodijelio je nagradu za prvo mjesto ekipi Caffe „Era“ Kiseljak“, čestitao objema ekipama koje su odigrale finalnu utakmicu, te pozdravio sve nazočne.

U dvorani Srednje škole „Busovača“ u srijedu navečer je pod generalnim pokroviteljstvom predsjednika Federacije BiH Marinka Čavare, završen 26. po redu Uskrsni turnir u malom nogometu „Busovača 2019“.

Predsjednik Federacije BiH dodijelio je nagradu za prvo mjesto ekipi Caffe „Era“ Kiseljak“, čestitao objema ekipama koje su odigrale finalnu utakmicu, te pozdravio sve nazočne.

Uskrsni turnir ove godine je organizirao Nogometni klub „Busovača“. Medijski pokrovitelji bili su Radio Busovača te portal Grad Busovača.

Pobjednik je ekipa Caffe“Era“ Kiseljak koja je nakon boljeg izvođenja penala savladala velikog protivnika Autodijelove HS rezultatom 7:5.

Na početku program

a odigrana je utakmica za treće mjesto koje je osvojila ekipa „Policijska stanica Busovača“ koja je rezultatom 8:6 slavila protiv ekipe „Pub Riverside“ iz Fojnice.

Nagradu za treće mjesto dodijelio je Ivan Frljić, predsjednik NS KSB/SBK, a za drugo mjesto Marko Šantić. Nagradu za fair-play dobila je ekipa „Bez sponzora“ (nagradu dodijelio predsjednik Sportskog saveza Busovača Jozan Laštro), a Josip Mravak, predsjednik NK “Busovača“ dodijelio je nagradu najboljem igraču turnira, a to je igrač ekipe Caffe „Era“ Mladen Čečura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije