VIJEST ODJEKNULA SVIJETOM

Velikan radi na dovođenju Modrića: 'Stupili su u kontakt s agentom!'

Foto: Reuters/Pixsell
1/2
01.08.2018.
u 09:09

Gianluca Di Marzio i Fabrizio Romano, ugledni talijanski novinari i stručnjaci za transfere također su prenijeli tu vijest na svojim profilima

Svakim danom medijskim svijetom odjekne nekoliko vijesti vezano uz transfere igrača, a u posljednje vrijeme svjetski mediji često pišu o hrvatskim reprezentativcima. 

Nakon uspjeha na SP-u, vatreni su postali hit pa se o njima često piše i dovodi ih se u kontekst s brojnim europskim velikanima. A sinoć je tako odjeknula vijest o Luki Modriću. 

Name, prema pisanju talijanskih medija, Inter je ozbiljno zagrizao za našeg kapetana i želi ga dovesti u svoje redove, što bi bio svojevrsni odgovor Juventusu koji je doveo Cristiana Ronalda. 

Gianluca Di Marzio i Fabrizio Romano, ugledni talijanski novinari i stručnjaci za transfere također su prenijeli tu vijest na svojim profilima na društvenim mrežama te su otkrili kako je milanski klub na tome radio već neko vrijeme i to u tajnosti, a sad je priča procurila u javnost. 

Iako cijela ova vijest djeluje pomalo nerealno jer je teško očekivati da bi Real pustio Modrića, pogotovo nakon odlaska Ronalda, ali Sky Sports tvrdi kako su čelnici kluba već stupili u kontakt s Modrićevim agentom. 

Izgleda da Inter najviše od svih želi iskoristiti uigranost hrvatskih nogometaša i dovsti ih što više. Otprije imaju Brozovića i Perišića, sad su već dogovorili dolazak Vrsaljka, a najnovija meta im je, eto, Modrić... 

Inter je nekoć spada u sami europski vrh, prije osam godina osvojio je Ligu prvaka, ali otada je imao slabe rezultate. No, ove sezone će prvi put nakon šest godina igrati LP i zato žele složiti konkurentnu momčad. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije