REKORDNI TRANSFERI

UEFA otvorila istragu protiv PSG-a koji je potrošio milijune!

01.09.2017.
u 20:20

Iz Španjolske su jučer došle informacije da su Barcelona i Real Madrid - koji su također lovili Mbappea - tužili PSG i zatražili od Uefe da otvori istragu

UEFA je otvorila istragu protiv PSG-a kao dio promatranja klubova i njihova poštivanja financijskog fair playa, objavila je krovna kuća europskog nogometa.

Dakako, posljedica je to rekordnog transfera od 222 milijuna eura za Neymara, te onoga od 180 milijuna za Kyliana Mbappea, koji će najprije doći na jednogodišnju posudbu, piše Goal.

Iz Španjolske su jučer došle informacije da su Barcelona i Real Madrid - koji su također lovili Mbappea - tužili PSG i zatražili od UEFA-e da otvori istragu.

Manje od 24 sata nakon prijelaznog roka, Uefa je krenula u akciju.

"Istraga će se fokusirati na to poštuje li klub sve propise poslovanja, a u svjetlu posljednjih transfera. Uefa smatra da je financijski fair play ključan mehanizam koji treba osigurati financijsku opstojnost europskog nogometa", stoji u priopćenju.

Istraga će trajati koji mjesec i za to vrijeme, dakako, PSG može neometano sudjelovati u svim natjecanjima. U Ligi prvaka je u skupini s Bayernom, Anderlechtom i Celticom.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije