Niže lige

Tomislavu pripao derbi jeseni protiv Igmana

28.10.2015.
u 06:15

U 12. kolu federalni drugoligaši skupine Jug napravili su "iznimku" koja se neće dopasti ljubiteljima nogometa - zabili su "bijednih" 13 pogodaka na osam prvenstvenih susreta.

Ističemo ovo zato što se u ovoj ligi iz kola u kolo događaju prave "golijade" pa je prosjek u prvenstvu blizu tri pogotka po jednoj utakmici. Na primjer, u 3. kolu postignuto je čak 45 pogodaka, u 4. kolu 36, u 7. kolu 35, u 10. kolu 33...

Susreti bez pogotka

Tri su susreta završila bez pogodaka, a u 11 prethodnih kola tako su završile samo dvije utakmice (Kamešnica – Šujica i Grude – Brotnjo). Dakle, bodove su ovaj put igrajući nepopularnih 0:0 podijelili Šujica i Blagaj, Troglav 1918. – Klis, te Sloga i Kamešnica.

Derbi kola, po svemu sudeći i derbi jeseni, odigrali su Tomislav i Igman Konjic. Tomislav je slavio 2:0, a junak susreta bio je Mario Pavić koji je goste "načeo" već u prvoj minuti susreta, te ih "dovršio" u 67. minuti. Tri kola prije kraja Tomislav ima pet bodova prednosti ispred pratitelja Igmana, Brotnja i Turbine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije