'TO ME STRAŠNO LJUTI'

Teški trenuci za Niku Kovača: Imam vrlo loš osjećaj...

20.10.2019.
u 08:35

- Augsburg nam je zabio dva gola iz jedine dvije prilike. To me strašno ljuti.

Niko Kovač nedavno je s Bayernom napravio senzaciju i u Ligi prvaka kod Tottenhama slavio sa 7:2, no nakon toga su se zaredala dva loša rezultata. Bavarci su prvo kod kuće u Bundesligi neočekivano poraženi od Hoffenheima da bi danas remizirali na gostovanju kod Augsburga.

Bavarci su u novom kiksu primili gol u prvoj i posljednjoj minuti utakmice i na kraju je završilo 2:2.

- Loše smo otvorili utakmicu i to nam se ne smije događati. Već smo ranije govorili o tome. Moramo odmah biti u utakmici, a ne nakon pet minuta - rekao je Kovač i dodao:

- Nakon toga smo kontrolirali utakmicu. Imali smo posjed i stvarali šanse, ali nismo zabili. Ako već ne zabiješ, ne smiješ dopustiti da primiš i drugi gol.

Kovač je posebno naglasio da jedna stvar posebno smeta.

- Augsburg nam je zabio dva gola iz jedine dvije prilike.

To me strašno ljuti. Tu nije kraj loših vijesti za bivšeg hrvatskog izbornika. Čini se da je branič Niklas Süle ozlijedio ligamente koljena što znači da ga dugo neće biti na terenu.

- Čini se da je ozbiljna ozljeda. Morat ćemo još pričekati pregled, ali imam vrlo loš osjećaj. Nadam se da ligamenti nisu nastradali jer u protivnom dugo nećemo moći računati na Nikija.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?