MZ Čapljina

Šuškovo teže od očekivanja, Tasovčići na šesterce

04.08.2016.
u 08:00

Druga večer osmine finala Lige mjesnih zajednica Čapljine, za razliku od prve, donijela je zanimljive i neizvjesne utakmice.

U prvoj je jedan od glavnih favorita Šuškovo Naselje teže od očekivanja, rezultatom 5:3 svladalo Doljane.

Strijelci za pobjedničku momčad bili su Nikola Pušić tri, Zvonimir Dalmatin i Tomislav Pinjušić po jedan, dok je sva tri pogotka za Doljane postigao neuhvatljivi Nikola Šutalo. U drugoj utakmici Tasovčići - Gabela 3:2 prava nogometna drama koju su na koncu odlučili šesterci. Regularni dio završen je neodlučeno 1:1. Strijelci su bili Maksimilijan Vrbica za Tasovčiće, a David Soče za Gabelu. Prisebniji u izvođenju šesteraca bili su Tasovčani koji su tako izborili četvrtfinale.

U predigri je u seniorskom programu odigrana utakmica četvrtfinala omladinske lige, Počitelj/Hotanj - Čapljina 1  1 - 4 . Strijelac za Počitelj/Hotanj bio je Dario Duspara, dok su po dva pogotka za Čapljinu 1 postigli Frano Bošković i Luka Šimović. Rezultati dvanaeste turnirske večeri, seniorski program, Šuškovo Naselje - Doljani 5:3, Tasovčići - Gabela 3:2 (1:1).

U četvrtfinale su prošli Šuškovo Naselje i Tasovčići. Omladinski program, Počitelj/Hotanj - Čapljina 1 1:4, u polufinale je prošla Čapljina 1.

Danas, 4. kolovoza, je prvi slobodan dan, dok će se u petak igrati posljednje utakmice osmine finala - seniori te četvrtfinala - kadeti, a sastat će se,Čapljina 1 - Višići i Čapljina 2 - Trebižat  u seniorskom programu, te Suškovo Naselje - Čeljevo u omladinskom programu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije