Teško razdoblje

Što se dogodilo s Mandžukićem? Ovo zvuči jako zabrinjavajuće...

03.06.2020.
u 17:50

"Nula golova u prvenstvu. Mario Mandžukić potpuni je promašaj Al Duhaila i bivši napadač Juventusa spreman je napustiti Katar", pišu tamošnji mediji.

Odluka Marija Mandžukića da ode igrati nogomet u Katar nije se pokazala kao najboljom. Bivši hrvatski reprezentativac u ovoj nogometno egzotičnoj zemlji zaradio je hrpu love, no po svemu sudeći uskoro će je napustiti, prenosi Večernji.hr.

Pišu to mediji s Bliskog istoka koji su poprilično grubi u opisu učinka ovog Brođanina. Nazivaju ga skupim promašajem i eksperimentom.

"Walid Regragui, trener Al-Duhaila, planira se riješiti hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića koji je došao u klub tijekom posljednjeg zimskog prijelaznog roka", navodi Hibasport, a u sličnom su tonu i napisi u drugim tamošnjim medijima. "Nula golova u prvenstvu.Mario Mandžukić potpuni je promašaj Al Duhaila i bivši napadač Juventusa spreman je napustiti Katar", pišu tamošnji mediji.

"Promašeni i skupi eksperiment blizu se kraju: Mario Mandžukić mogao bi napustiti Al Duhail nakon samo šest mjeseci", naslovi su na društvenim mrežama.

Mandžukiću očito ne odgovara drugi kontinent i nogomet u Kataru jer je ovaj borbeni nogometaš ranije nije razočarao ni u jednom klubu u kojem je bio. Evo njegove statistike s Wikipedije po kojoj se to vidi:

Marsonia: 23 nastupa, 14 golova

Zagreb: 51 nastup, 14 golova

Dinamo: 81 nastup, 42 gola

Wolfsburg: 56 nastupa, 20 golova

Bayern: 54 nastupa, 33 gola

Atletico: 28 nastupa, 12 golova

Juventus: 117 nastupa, 30 golova

Al-Duhail: pet nastupa, nula golova

Podsjećamo, za ranije se pisalo da bi Mandžukić karijeru mogao nastaviti u Turskoj jer je za njega zainteresiran Galatasaray.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije